Kiemelt felvételek

2017-09-11
pesti-riport

A kulturális érték elengedhetetlen egy nemzet számára

Dr. Pesti Imre országgyűlési képviselő a III. Magyar Értékek Napjával kapcsolatban interjú keretében kijelentette: “egy nemzetnek nincs igazi teljesítménye,ha nincs mögötte kulturális érték”. Kifejtette, több felmérés is bizonyította már, hogy az emberi teljesítmény mögött mindig […]
2017-09-11
lezsak-riport

Fontos, hogy az érték létrehozója megbecsülést is kapjon

Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke interjú keretében hangsúlyozta, fontos, hogy ne csak megbecsülést kapjon az érték létrehozója, hanem pénzügyi elismerést is. Kifejtette, hogy a termékek reklámozásán is dolgoznak, valamint azon, hogy a fiatalok megismerjék az […]
2017-09-11
hegedus-ripot

Egy helyi érték is annyira fontos, mint egy hungarikum

A III. Magyar Értékek Napja az NMI Művelődési Intézet és a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetsége együttműködésében valósult meg, B. Hegedűs Katalin, az NMI Művelődési Intézet Társadalmi Kapcsolatok Igazgatóságának vezetője a programok sokszínűségéről beszélt.
2017-09-11
pesti-sajto

Pesti: az értékeink a magyar lélek kifejezése is

A III. Magyar Értékek Napja beharangozó sajtótájékoztatóján dr. Pesti Imre, országgyűlési képviselő és a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségének elnöke felidézte, hogy a 2012-es hungarikum törvény megalakulása után először 2013-ban mutatták be a […]
2017-09-11
lezsak-sajto

Lezsák: az értékeket át kell tudnunk örökíteni a következő generáció számára

A III. Magyar Értékek Napja beharangozó sajtótájékoztatón Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke hangsúlyozta, hogy a 2012-es hungarikum törvény óta az együttműködés egy új fajtája jött létre, az elmúlt hat év próbatétel volt, de sikeresen […]
2017-06-13
nokaiatads

Zagyva Béla: a Nokia hosszú távon számít Magyarországra

Zagyva Béla, a Nokia Solutions and Network Kft. ügyvezető igazgatója a Nokia Skypark átadásán kiemelte, hogy a vállalat hosszú távon számít Magyarországra, a magyar emberek tehetségére és szakértelmére.  A vállalat mintegy 2100 munkavállalót foglalkoztat Magyarországon, […]
2017-06-13
Budapest, 2017. május 9.
A Nokia Solutions and Network Kft. új irodaépülete Budapest VIII. kerületében a Bókay utcában 2017. május 9-én, az átadás napján.
MTI Fotó: Máthé Zoltán

A Nokia új irodakomplexuma a legmodernebb munkakörnyezet

A Futureal a közép-európai régió egyik vezető ingatlanfejlesztő és befektető cégcsoportja, Európa 20 legnagyobb ingatlanfejlesztője között tartják számon. Futó Gábor tulajdonos a Nokia új budapesti épületének átadásán A Corvin-negyed fejlesztéséről és a Nokia Skyparkról […]
2017-06-13
szijjarto-nokia

Szijjártó: “Új minőségi fejezet nyílik a magyar informatikai és távközlési iparágban”

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Nokia Solutions and Network Kft. új irodaépületének átadásán hangsúlyozta, hogy a verseny kiélesedett az országok között, a siker abban áll, hogy melyik vállalat fejleszti ki leghamarabb a legújabb technológiákat. A […]
2017-06-12
szakacsildiko

Szakács Ildikó mindig is templomban akart énekelni

Szakács Ildikó operaénekes, szoprán a Szent István Bazilika orgonahangversenyeinek állandó közreműködője. Elmondása szerint mindig is nagy vágya volt, hogy templomban énekelhessen.
2017-06-12
borsodylaszlo

Borsódy László: megtiszteltetés együtt dolgozni Virágh Andrással

Borsódy László trombitaművész számára megtiszteltetés együtt dolgozni Virágh András Liszt-díjas orgonaművésszel. Szerinte fontos, hogy a Szent István Bazilikában éljenek a környezet adta lehetőségekkel.
2017-06-12
viraghandras2

Virágh András: ha péntek, akkor bazilika koncert

Virágh András Liszt-díjas orgonaművész és tanár szerint valódi kikapcsolódás beülni egy orgonakoncertre a Szent István Bazilikába, ahol megszólal mindkét hangszer: a szentélyorgona és az Angster-orgona.
2017-06-12
viraghandras

Virágh András Gábor, a bazilika orgonistája

Virágh András Gábor orgonaművész és zeneszerző 2010 óta szólaltatja meg a monumentális hangszert a Szent István Bazilikában. Zenei tehetsége családi vonás, nagyapja tanításai “életre szóló munícióként, nap mint nap vele” vannak.
2017-05-02
drsomodi_zoltan

A sport és az egészség fontossága – interjú Dr. Somodi Zoltánnal

Dr. Somodi Zoltán Zugló körzeti gyermekorvosaként ismeri a gyerekek igényeit, és tisztában van azzal, hogy a gyermekeknek milyen nagy szüksége van a sportra és a mozgásra, mind a testi mind pedig a lelki fejlődésük […]
2017-05-01
Weichmann Tamás

Interjú Wichmann Tamás, kilencszeres kenuvilágbajnokkal

Dr. Somodi Zoltánnal találkozott Weichmann Tamás, kilencszeres kenuvilágbajnok. A találkozó alkalmából készített interjún elmondta, hogy a fiatalok számára kiemelten fontos a sport, hiszen a közös cél a közös érdeklődés összekovácsolja a fiatalokat.
2017-04-26
moarepatko-kicsi-vagott

Moaré Divat: tavasszal mindent hordhatunk, amit eddig nem

Patkó Judit, a budapesti Váci utcában található Moaré Divat tulajdonosa szerint 2017 tavaszán lazábban öltözhetünk, és bármit kombinálhatunk: a virágosat a pöttyössel, a csíkost a virágossal, nincsenek szigorúan vett szabályok.
2017-04-24
77elekrtonika

Február hónap beruházója a 77 Elektronika Kft.

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Czvetvik Sándor ügyvezető igazgató részére adta át az elismerést. A saját fejlesztésű orvos-elektronikai termékeke gyártásával foglalkozó cég az elmúlt négy évben közel 5 milliárd forint értékű beruházást hajtott végre.
2017-04-24
bhe-bonnkft

Februárban a hónap kis- és középvállalkozása a BHE Bonn Hungary Kft.

Dr. Kazi Károly, ügyvezető igazgató vette át a hónap kis- és középvállalkozása elismerést a “Díj a sikeres vállalkozásokért” díjátadáson. A vállalat innovatív megoldásaikat négy kontinensen, közel harminc országban használják, bevételük 75 százaléka exportból származik. 
2017-04-24
AbsoRice Hungary

Februárban a hónap startup vállalkozása az AbsoRice Hungary Kft. lett

az AbsoRice Hungary Kft. vehette át az elismerést Varga Mihálytól. A cég 2012-ben indult, glutén-, laktózmentes és növényi fehérje készítmények fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik.
2017-04-24
frimo-hungary

Január hónap beruházója a FRIMO Hungary Kft. lett

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Karl-Heinz Revermann, ügyvezető igazgató részére adta át az elismerést a “Díj a sikeres vállalkozásokért” díjátadáson. A vállalat műanyag termékek előállításához szükséges gyártórendszereket fejleszt.
2017-04-24
orgonaepito-kft

Januárban a hónap kis- és középvállalkozása a Pécsi Orgonaépítő Manufaktúra Kft.

A “Díj a sikeres vállalkozásokért” díjátadáson január hónap kis- és középvállalkozása a Pécsi Orgonaépítő Manufaktúra Kft. lett, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Budavári Attila részére adta át az elismerést.

Országos Online Videó – Rádió

Közép-magyarországi Online Videó – Rádió

Észak-alföldi Online Videó – Rádió

kisbanner_jogpontok_szolon